Blogger tarafından desteklenmektedir.

Bu Blogda Ara

Sayfalar

New Beginning: The Frappe Girl

by - Eylül 08, 2014


Öncelikle yeni blog adresim ile herkese kocaman bir Merhaba! The Frappe Girl kendi kombinlerime, stil önerilerime ve sezonda beğendiğim kıyafetlere yer vereceğim bir blog sayfası olarak karşınızda. Umarım size bol bol ilham verebileceğim. seveceğiniz bir blog olur. ''Adını neden The Frappe Girl yaptın?'' diye sorarsanız eğer; Yakın zamanda başıma gelen utanç verici ve her düşündüğümde fazlasıyla güldüğüm bir olaydan yola çıkarak bu isimde karar kıldım. :)

1 yıla yakın süredir Yağmur Öncel ile ortak bir blogda kombinlerimizi sizlerle paylaşıyorduk. Yakın zamanda bireysel işler yapma kararı aldık ve bireysel yollarda ilerlemek üzere ilk adımımızı attık. Ayrı yollarda devam etme kararı alsak da bu yollarda ilk adımımızı yine yan yana attık. Her zaman bana destek olduğu ve yanımda olduğu için çok şanslıyım. Kız kardeşlerin en birtanesi Yağmur Öncel'in bloguna bu linkten ulaşabilirsiniz: http://newswithrain.blogspot.com.tr/ Bu arada yakında ortak projelerimiz size küçük sürprizlerimiz olabilir.

Herkese güzel günler! :)

Hello to everyone with my new style blog! I will share my style and my fashion advices in The Frappe Girl. Also I will share my favorite pieces in the season we were. I hope It will be a blog where you can get inspiration. If you ask 'Why did you put the name of The Frappe Girl?'; I put myself in embarrassed situation in few months ago and after the this incident I decided to put that name. :)

I was shared my previous blog with my best friend. We have recently decided to make individual jobs and later we took our first step into this decision. You can reach her blog with this address:  http://newswithrain.blogspot.com.tr/ By the way we will have our joint projects for you.

Have a nice day! :)


You May Also Like

0 yorum